Theater en Musical

Kolmschot Theater

Theatersport:

Houd jij van improviseren en vind je het leuk om typetjes te spelen? Dan is theatersport echt iets voor jou. Theatersport is te vergelijken met het programma De Lama's; veel improviseren en vooral veel lachen en dan onder begeleiding van professioneel geschoolde docenten. Aan het eind van het jaar mag je, als je dat wilt meespelen in een voorstelling voor een zaal vol familie en vrienden.

We hebben lessen voor kids en voor volwassenen. Theatersport is ook zeker goed voor je persoonlijke ontwikkeling. Je wordt vrijer en krijgt meer zelfvertrouwen.

Musicalles:

Musical is de fantastische combinatie van zang, dans en theater. In de lessen zal er dus aan alle facetten gewerkt gaan worden. Prachtige liedjes, dansjes en sketches uit bekende Musicals. Zie jij jezelf al helemaal in de spotlight staan bij een uitvoering van een Musical? Geef je nu op voor de musical lessen en wie weet ben jij diegene die straks staat te stralen op het podium. Geef je nu online op en doe mee!

 

Locatie Oldenzaal

Dag               Tijd Lesgeld per maand
Musicalles 8+ jaar dinsdag        15.30-16.30 uur € 22,50
Theatersport volwassenen dinsdag        21.00-22.00 uur € 22,50
Theatersport 7+ jaar woensdag    15.30-16.30 uur € 22,50

Locatie Erve Boerrigter, De Lutte

   
Theatersport 7-11 jaar woensdag     16.45-17.45 uur € 22,50

 

 

 

Inschrijven kan hier!. Wil je een inschrijfformulier ontvangen, stuur dan een e-mail naar info@kolmschot.nl of bel 0541-512294. In de maanden juli/augustus zijn er geen lessen en vinden er geen incasso's plaats. De cursus is direct opzegbaar via e-mail of brief. We hanteren geen opzegtermijn.

Volg je twee cursussen bij ons, bijvoorbeeld een combinatie van dans- en theaterles, dan betaal je maar anderhalf keer het lesgeld!