Stijldansen

Stijldansen

Stijldansen is erg populair zowel bij jong als oud! Het is leuk en ontspannend. Natuurlijk spelen we in op de nieuwste trends. Naast de reguliere danslessen zijn er thema-avonden, oefenavonden en organiseren we verschillende workshops. Twee keer per jaar starten we met een nieuwe cursus (februari en september). Tevens hebben we speciale cursussen voor trouwparen en maken we op maat gemaakte openingsdansen! 

Kortom Kolmschot studio is een ontmoetingsplaats waar vele uurtjes worden doorgebracht en nieuwe vriendschappen ontstaan.

Volwassenen

Ga je binnenkort trouwen of vind je dansen gewoon leuk en wil je er samen een avondje van genieten, dan is dat een goede reden om op dansles te gaan. In de les staat gezelligheid voorop en ondertussen word je het dansen aangeleerd. Privélessen zijn ook altijd mogelijk. De nieuwe cursussen stijldansen beginnen vanaf zondag, 16 september a.s..

Inschrijven voor de cursus kan door een email te sturen met je n.a.w. gegevens naar info@kolmschot.nl

Korte Cursus Trouwparen: Ga je binnenkort trouwen en heb je een openingsdans nodig? Binnenkort starten we met een korte danscursus speciaal voor trouwparen. Je leert o.a. de Quickstep met hoekdraai. Deze kun je heel goed als openingsdans gebruiken. De cursus bestaat uit 4 lessen en de kosten zijn € 60,- per paar. De cursus start vanaf vrijdag, 22 juni en de tijd is van 19.30-20.30 uur. Opgeven kan door een email te sturen naar info@kolmschot.nl

Tevens kunnen we, via privélessen een op maat gemaakte openingsdans maken. Door onze jarenlange ervaring kunnen we voor ieder wat wils maken. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Locatie Oldenzaal

Dag           Tijd Lesgeld per paar
Beginners (15 lessen) zondag      20.00-21.15 uur € 170,00
Beginners (10 lessen) zondag      20.00-21.15 uur € 125,00
Beginners ( 5 lessen, speciaal voor trouwparen) zondag      20.00-21.15 uur €   80,00

 

   

 

 


 

 

Jeugd

Vanaf 1e klas voortgezet onderwijs kun je al op dansles. Je leert een heleboel leuke dansen en ontmoet veel nieuwe mensen. Elke week maken we er een feest van. De danscursus bestaat uit 15 lessen en begint vanaf vrijdag, 14 september a.s.. Online inschrijven kan hier. Inschrijfkaartjes zijn ook te verkrijgen bij de dansstudio of stuur een mail naar: info@kolmschot.nl. o.v.v. naam, adres, postcode, woonplaats, tel.nr. en geb. datum.

Locatie Oldenzaal

Dag Lesgeld per persoon
Beginners (vanaf 1e klas voortgezet onderwijs) vrijdag   18.00-19.00 uur € 100,00

 

Online inschrijven kan hier. Je kunt ons ook altijd bellen op tel.nr.: 0541-512294 of e-mailen naar info@kolmschot.nl.