Free Free Free!!!

Ontvang een gratis Minion Knuffel!!

Als jij je inschrijft tijdens de zomervakantie dan krijg je van ons een Minion knuffel Cadeau. De actie loopt van t/m vrijdag, 15 september a.s. en geldt voor de cursussen: Streetdance, Hip Hop, Breakdance, Peuterdans, Kidswing, Zumba Kids, Theaterles en Musicalles.

Schrijf je online in en ontvang een Minion knuffel cadeau!

Voor bestaande leerlingen: Schrijf iemand in tijdens de zomervakantie en ontvang ook een leuke Minion knuffel. Stuur via info@kolmschot.nl de gegevens van de nieuwe leerling (Naam en emailadres) en wij regelen de rest.

Ontvang een gratis Zumba Shirt!

Doe wat miljoenen mensen wereldwijd doen: Zumba, de workout op Latijns-Amerikaanse muziek.

En velen volgen dit nog wekelijks bij Kolmschot Studio. Ben je meer van de Bokwa of de Combifitness? Geen probleem! Alle groepsfitness lessen zijn bij Kolmschot Studio te volgen voor een vast bedrag in de maand.

Door mee te doen met onze groepsfitness lessen verlies je zo’n 900 calorieën per les. De lessen worden al 10 jaar gegeven door goed opgeleide instructeurs die elke week het beste in je naar boven halen. Onze lessen volg je onbeperkt. Het maakt dus niet uit wanneer en hoe vaak je komt. We hebben geen overvolle clubs, dus je hebt lekker de ruimte. We hanteren geen inschrijfgeld en geen opzegtermijn. Een gratis proefles volgen is altijd mogelijk.

Als je je nu opgeeft, krijg je bovendien een Zumba Shirt ter waarde van € 25,00 !

Inschrijven kan online via www.kolmschot.nl,  en stuur daarnaast een email naar info@kolmschot.nl met de kleur van je Zumba Shirt (Groen, Oranje, Zwart) en de maat (XS-X-S-L-XL-XXL).

Voor bestaande leerlingen: Schrijf iemand in ontvang samen met de nieuwe leerling een leuk Zumba Shirt. Stuur via info@kolmschot.nl de gegevens van de nieuwe leerling (Naam en emailadres) en wij regelen de rest.

Verdien gratis maanden lidmaatschap!

Als je iemand opgeeft voor een cursus bij onze dansstudio, dan krijg je van ons één maand gratis lidmaatschap. Stuur via info@kolmschot.nl de gegevens van de nieuwe leerling (Naam en emailadres) en wij regelen de rest. 

Geef jij elke maand een leerling op dan dans of sport jij dus gratis bij ons!

Deze aktie geldt voor de cursusen Streetdance, Hip Hop, Breakdance, Peuterdans, Kidswing, Zumba Kids, Theaterles, Musicalles en Groepsfitness.

Gratis Lidmaatschap Minion Zumba Streetdance HipHop Kinderdans Free Peuterdans Kidswing Breakdance Theatersport Theater Musical