Submitted by admin on Sun, 01/01/2017 - 18:50

Nieuwe huisstijl, website en zaal.

Vanaf januari gaat er in onze studio heel wat veranderen. Nieuwe website, nieuwe huisstijl en omdat we toch bezig waren hebben we onze zaal ook aangepakt. Dit was nodig, aangezien de markt en de behoeftes de laatste jaren zijn veranderd en daar spelen wij natuurlijk op in.

Was het vroeger alleen maar stijldansen wat we als aanbod hadden, vandaag de dag hebben we veel meer te bieden zoals streetdance/hip hop, kidswing, breakdance, fitness en theatersport. De vraag naar deze takken van sport zijn de laatste jaren erg toegenomen en wij zijn er een tijd geleden al zeer succesvol op ingesprongen.

Om de groei te behouden is het zinvol om onze uitstraling aan te passen. De eerste aanpassing die we gedaan hebben, is weg te gaan bij de Dance Masters organisatie. Een prima organisatie, echter voor ons niet meer toereikend. De naam verandert hierdoor in:

Kolmschot Studio: Dans - Fitness - Theater

Dit geeft ook direct aan waar we sterk in zijn. De drie pijlers (Dans, Fitness, Theater) staan centraal en we gaan ons hier actief mee bezig houden. Ons logo kunnen we, omdat we bij de Dance Masters weg zijn, niet meer gebruiken. Hieronder zie je ons nieuwe logo wat staat voor dynamiek, gezelligheid en passie. Tevens heb je al een indruk kunnen krijgen van onze nieuwe website:

Fris, duidelijk en helder.

Kolmschot nieuw logo

Onze zaal heeft nieuwe kleuren gekregen en is voorzien van een joekel van een spiegelwand. Vooral onze streetdancers/hip hoppers zullen ons hiervoor dankbaar zijn!

Met deze uitstraling kunnen we weer jaren vooruit en hebben we iedereen wat te bieden, van jong tot oud. Kom gerust een keer langs om onze nieuwe zaal te bekijken.

Je bent van harte welkom!

Kolmschot