Draag&Dans

Draag&Dans

Het bij je dragen van je baby of jonge peuter in een draagdoek is al enige jaren een hype onder jonge ouders. Waarom dan ook niet op deze manier dansen met je kindje?

In de cursus Draag&Dans komen voornamelijk Latijns-Amerikaanse dansen aan bod, waaronder Cha Cha, Salsa, Cumbia. De muziek en de choreografieën zijn uiteraard afgestemd op het dragen van je kind, maar bieden voldoende uitdaging. Natuurlijk staan veiligheid en gezelligheid centraal. Ouders kunnen volop ervaringen met elkaar delen.

Naast het bewegen, wordt er voorlichting en advies gegeven over het ergonomisch dragen van je kind. Een draagconsulente zal aanwezig zijn voor de nodige tips en adviezen. Als je nog niet kunt knopen, kan zij je op weg helpen.

Iedereen die al een kind draagt of wil gaan dragen is van harte welkom. Heb je geen draagsysteem, maar wil je wel meedoen? Er zullen tijdens de les extra draagdoeken en dragers aanwezig zijn! Ook als je zwanger bent en binnenkort wilt gaan dragen, is de cursus de uitgelezen kans om het alvast uit te proberen. Het is aan te bevelen om makkelijk zittende kleding aan te trekken en stevige (sport)schoenen te dragen.

Een korte cursus van 10 lessen start vanaf zaterdag, 7 april a.s.!

 

Locatie Oldenzaal

Dag                    Tijd Lesgeld per persoon
Draag&Dans (10 lessen) zaterdag            10.00-10.45 uur € 87,50
     

 

 

 


 

Om een indruk te krijgen zie: https://www.facebook.com/omroepwest/videos/997742160281695/?pnref=story

Inschrijven kan hier. Wil je een inschrijfformulier ontvangen, stuur dan een e-mail naar info@kolmschot.nl of bel 0541-512294.