Breakdance

Breakdance

Breakdance is een acrobatische stijl van dansen met o.a. head spins en back spins. Breakdancers dansen veel op hun handen en vlak boven de vloer, maar het voorbereidende werk zoals de up rock of de top rock gebeurt met beide voeten op de vloer. Er zijn een paar bekende moves waar breakdancers om bekend staan, zoals de sixstep, turtle, flare, etc. Tijdens de lessen ontwikkel je lenigheid en kracht. Vanaf acht jaar kun je al meedoen met de lessen.

Locatie Oldenzaal

Dag Lesgeld per maand
Breakdance 8+ jaar woensdag 17.30-18.30 uur € 22,50

 


Online inschrijven kan hier. Wil je liever een inschrijfformulier ontvangen, mail dan naar info@kolmschot.nl of bel 0541-512294. In de maanden juli/augustus zijn er geen lessen en vinden er geen incasso's plaats. De cursus is direct opzegbaar via e-mail of brief. We hanteren geen opzegtermijn.

Volg je twee cursussen bij ons, dan betaal je maar anderhalf keer het lesgeld!

Actie

Als je iemand opgeeft voor een cursus bij onze dansstudio, dan krijg je van ons één maand gratis lidmaatschap. Vermeld op het inschrijfformulier "Aangebracht door ... en dan je naam". Inschrijfformulieren zijn via e-mail aan te vragen of te verkrijgen in de dansstudio.