Fitnes

Fitness bij KolmschotVerdien aan je lidmaatschap. Hoe? Scroll naar onderen!

Bij ons kun je alle fitnessprogramma's onbeperkt volgen, elke week weer. Het maak niet uit wanneer je komt en hoe vaak je komt. Je betaalt een vast laag bedrag per maand van € 22,50. Er zijn geen wachttijden voor de groepslessen en je hoeft geen inschrijfgeld te betalen. Je betaalt per maand en kunt altijd stoppen wanneer je wilt. We hebben geen opzegtermijn. Je kunt kiezen uit de volgende groepslessen.

Zumba

Zumba is fitness en dansen op meeslepende Zuid-Amerikaanse ritmes. Zumba is fun en goed voor lichaam en geest. Wij zijn aangesloten bij Zumba-ZIN. Dat houdt in dat we steeds de nieuwste dansjes en muziek in ons bezit hebben. Daarnaast werken wij uitsluitend met gecertificeerde instructeurs.

Bokwa

Bokwa is de nieuwste dans- en fitness workout welke Nederland in razend tempo heeft veroverd. Bokwa is een compleet andere benadering van groepstraining en verspreidt zich op dit moment heel snel over de hele wereld. Bokwa deelnemers tekenen letters en cijfers met hun voeten tijdens het beoefenen van een energieke cardio workout routine en dit alles op actuele muziek. Het concept, dat geschikt is voor elke leeftijd, schrijft al dansend de letters en cijfers zoals bijvoorbeeld de L,3,J,K en vele andere combinaties op de vloer.

Combifitness

Combifitness is een combinatie van BBB, Bodyattack, Piloxing en Cardio. Een intensieve workout die elke week weer anders is. Veel variatie en bewegen op opzwepende muziek.

Pilates

Pilates is een effectieve body workout die spiergroepen tegelijk versterkt en rekt om een evenwichtig en flexibel lichaam te creëren. Alle bewegingen komen voort uit het centrum van het lichaam en worden ondersteund door de diep liggende buikspieren, de bekkenbodemspieren en de stabiliserende (rug)spieren rondom de wervelkolom. 

Alle groepsfitness lessen kun je dus onbeperkt volgen voor € 22,50 per maand!  

Groepsfitness Dag/Tijd
Bokwa/Combifit maandag   19.00 -19.45 uur 
Zumba maandag   19.45 - 20.30 uur
Pilates maandag   20.30 - 21.30 uur
   
   

 

 

 

 

 

Online inschrijven kan hier! Wil je liever een inschrijfformulier ontvangen, mail dan naar info@kolmschot.nl of bel 0541-512294. In de maanden juli/augustus zijn er geen lessen en vinden er geen incasso's plaats. De cursus is direct opzegbaar via e-mail of brief. 

Volg je twee cursussen bij ons, dan betaal je maar anderhalf keer het lesgeld!

Actie

Verdien aan je lidmaatschap bij Kolmschot Studio! Hoe dan?

Verdien op de leden die jij introduceert, elke maand weer. Indien jouw introducé lid wordt, verdien je sowieso één maand gratis lidmaatschap (of een mooi Zumba shirt) en elke maand dat jouw introducé lid blijft, krijg je € 2,50 korting op je lidmaatschap.

Nog meer korting!
Na 1 jaar lidmaatschap krijg je € 2,- korting en na 2 jaar zelfs € 4,- korting. Je betaalt na twee jaar slechts 
€ 18,50 per maand voor onbeperkte groepsfitness. Ingangsdatum voor dit concept is 1 september 2017.

Als je dus lang genoeg lid bent en je hebt een aantal leden geïntroduceerd, dan kun je gratis sporten of zelfs verdienen aan je lidmaatschap.

Jouw introducé mag natuurlijk eerst 1 of 2 proeflessen volgen. Mocht hij/zij daarna lid worden dan gaat de korting voor jou in. Geef wel even door, liefst via email wie jij introduceert. Dat kan via info@kolmschot.nl

Deze actie geldt voor alle groepsfitnesslessen, dus voor Zumba, Bokwa, Combifit en Pilates.